Cloud PBX

Een cloud PBX is een telefooncentrale met geavanceerde functionaliteiten die vanuit de cloud wordt aangeboden.

Good connections

Cloud PBX

Een cloud PBX is een telefooncentrale die vanuit de cloud wordt aangeboden. Hierbij het systeembeheer en de beveiliging van de (virtuele) server uitbesteed aan Weritech. Het functionele beheer van de telefooncentrale is niet inbegrepen.

Weritech

Een goede Cloud PBX is een complete telefooncentrale met geavanceerde functionaliteiten waardoor organisaties en medewerkers optimaal bereikbaar zijn. De telefooncentrale integreert het zakelijk bellen, chatten en e-mailen met de apparatuur van de gebruiker op kantoor en onderweg. Communicatie is middels een app vanaf ieder device met een internetverbinding mogelijk; vaste telefoon, pc, laptop en smartphone. Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten vaak standaard in het pakket zonder dat hier extra voor betaald behoeft te worden. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen.

Tegen één vast bedrag per maand per gebruiker zijn alle functionaliteiten voor alle apparatuur van de gebruiker beschikbaar. Licenties kunnen per gebruiker per maand worden op- en afgeschaald.