Glasvezel

Uitermate geschikt om over lange afstanden snel grote hoeveelheden data te transporteren, bijvoorbeeld voor VoIP telefonie, videoconferencing en remote application services.

Weritech
Weritech

Glasvezel

Glasvezel is een haar dunne vezel van zeer helder glas. Glasvezel kan lichtsignalen over grote afstanden transporteren. Met lasertechnologie wordt het licht met hoge snelheid aan- en uitgeschakeld. Hierdoor is glasvezel uitermate geschikt om over lange afstanden snel grote hoeveelheden data te transporteren. Door de hogere bandbreedte leent het zich perfect voor diverse diensten zoals VoIP telefonie, videoconferencing en remote application services.

Aan het gebruik van glasvezel zit een groot aantal voordelen; een hogere snelheid doordat de up- en download snelheid gelijk is. Er treed geen verlies van data op zoals dit bij koper wel het geval is. Het is een toekomst vaste oplossing en u kunt gemakkelijk overstappen. De tarieven van aanbieders zijn normaal gesproken afhankelijk van de locatie. KPN heeft echter een groot aantal gebieden aangewezen als FTTO gebied en hiervoor speciale tarieven voor vastgesteld.

Voor meer informatie over glasvezel van Weritech kunt u contact opnemen.